tumblr_misiseQrWS1r0wiqvo1_500

Gemaskerd sex feest

Gemaskerd sex feest
Al jaren ben ik getrouwd met Piet een hard werkende man die mij twee schatten van meiden heeft gegeven en nu 21 en 19 zijn. Ook zitten we al jaren in een seksuele sleur en neuken hooguit 1x per maand en dit stelt niet veel meer voor dan even klaar gevingerd worden en dan even genomen worden door mijn schat die dan zijn zak leegt en we in slaap vallen.
Vanuit mijn vrijgezellen tijd ken ik Hans heb een jaar met hem samen gewoond en heel veel genoten. Hij is een echte verkoper en verkoopt dan ook echt alles en weet ook van alles voor elkaar te krijgen. Triootje voor een auto onderdeel en ik deed mee snel even in een lift voor we bij de visite kwamen en zelfs enkele keren gemaskerde feestjes waar echt alles mogelijk is geweldig maar niet vol te houden dus een rustiger kerel en nu heb ik dit.
Als ik op het werk een afspraak heb met een moeder van een leerling die alleen op een avond kan komt Hans binnen. Wat doe jij hier vraag ik en hoe gaat het met je, we hebben elkaar zeker 10 jaar niet meer gesproken en dat was toen heel kort. Hij is gescheiden van de moeder van zijn dochter en leeft weer alleen. Op mijn vraag dat het nooit zo lang alleen was verteld hij dat ook hij ouder wordt en wat wij hadden niet iedereen kan waarderen maar dat hij het nooit zal vergeten hoe wij leefden.
Terug naar je dochter haar problemen en hij maakt me duidelijk wat er aan de hand is en dit komt gedeeltelijk door mijzelf ik beloof beterschap en als het nog niet goed gaat wij maar eens weer om de tafel moeten gaan zitten en ik geef hem mijn mobiele nummer.
Nog voor ik thuis ben een sms je “fijn dat ik je heb gesproken en dit is mijn nummer voor als je je verveelt” ik lees het en begint direct te kriebelen in mijn buik. Een aantal weken later zit ik op het werk en zit zijn dochter voor me in de klas, u krijgt de groeten van mijn vader, ik lach even en vraag hem ze terug te doen. Wederom een week later zegt ze mijn vader verveelt zich en vraagt of je contact met hem wil opnemen als ik tijd en zin heb zeg ik maar de kriebels lopen alweer door mijn maag.
De stoute schoenen aangetrokken en hem een berichtje gestuurd met “ wanneer heb je de koffie klaar” nog geen kwartier later een terug “wanneer past het je en ik heb koffie elke dag na 18 uur koffie klaar” antwoord ik terug “woensdag “ .
Als ik me woensdag voor ik weg ga aankleed bedenk ik wat ik aan zal doen hij houd van een zwart kort rokje met een lichte blouse waar geen BH onder zit en het liefst ook geen slip. Ik heb nog zoiets liggen maar wat zal mijn man opkijken als ik zo naar school ga niet doen dus. Ik doe een zwart jurkje aan die tot net boven mijn knie rijkt en wijd uit valt en onder het lopen wat heen en weer wiegt, een mooie zwarte BH maar de slip laat ik weg, wat ik wel vaker doe omdat ik het een lekker geil gevoel vind.
Bij hem aangekomen is hij heel blij dat ik de afspraak niet ben vergeten en prijst mijn kleding keuze en hoe ik me heb verzorgt. De koffie smaakt heerlijk en we praten honderd uit en alsof we niet uit elkaar zijn geweest vertel ik hem het gemis van de spanning die hij soms mee bracht. Waar zou je zin in hebben vraagt hij of wat vond je het spannendst, even moet ik nadenken maar vertel hem dat ik het tweede gemaskerde bal wel erg goed vond.
Wil je het nog een keer herhalen vraagt hij en zoekt even op zijn laptop en zegt me dan dat over drie weken op de zelfde plek er weer een is en kijkt me haast smekend aan. Ik heb wel zin maar zal moeten kijken hoe ik een weekend vrijaf kan krijgen maar het lijkt me wel wat, tegen elfen vertrek ik met een dikke zoen en zal het laten horen of ik vrij kan krijgen. Ik rij naar huis maar moet onderweg even stoppen om mijn honger te stelpen en in de auto vinger ik me tot een bevrijdend hoogte punt.
De andere dag bel ik een oud vriendin en bespreek met haar mijn probleem zij kent het omdat ze mij ook al eens op dezelfde manier heeft gebruikt en het is geregeld. Thuis meld ik dat ik met haar ga winkelen en stappen in Amsterdam en zondag avond terug ben ze vinden het niet leuk maar ik mag ook wel eens een pleziertje.
Zaterdag rond de middag kom ik bij Hans aan en deze ontvangt me en ik neem gelijk bezit van zijn lippen en bijt me hierin vast. Na een tijdje vast gezeten te hebben praten en eten we wat waarna hij de kleding laat zien die ik s avonds dragen zal.
Een prachtige korte jurk met op de achterkant een vetersluiting waar steentjes omheen gedrapeerd zijn de bovenkant bestaat uit licht doorschijnend gaas de mouwen vallen wat uit en door de stretch stof zal het mooi aansluiten en zal me erg sexy staan. Als ondergoed mag ik een zwart slipje met open kruis en jarretel gordeltje daaraan komen zwarte nylons met een lak detail en als BH een kwart cup BH waar mijn tepels bovenuit zullen steken.
Wij douchen en bij het afdrogen begint zijn lul te wippen en al snel ga ik door mijn knieën en zuig hem diep naar binnen en vertel hem dat ik dit niet vaak hoef te doen en het dus verleerd kan zijn en zuig hem helemaal naar binnen. Aangezien mijn man er een heeft van 16 cm heeft en Hans er een van zeker 19 en iets dikker is vult hij mijn mond geheel.
Ik laat hem zo diep mogelijk naar binnen gaan waar ik enorm geil van wordt en weet hem in mijn keel te krijgen en slik hem haast door. Geweldig hoe dit aanvoelt zo’n kloppende staaf diep in je keel en ik zuig als een idioot en neuk hem met mijn mond. Niet veel later hoor ik hem kreunen en steunen en dat hij het geweldig vind en het niet lang duurt eer hij klaar zal komen.
Ik kan niets zeggen maar denk spuit mijn bek maar vol en ga door, dan voel ik zijn pik harder gaat kloppen en hij neemt mijn hoofd in zijn handen en neukt mij nu in mijn bek. Hij houd het niet lang meer en perst dan zijn lul tot zijn ballen op mijn kin hangen en zo drukt hij me tegen zich aan en ik voel het sperma achter in mijn keel verdwijnen en ik slik alsof mijn leven er vanaf hangt en laat geen druppel lopen.
We spoelen ons nog even af en als we op zijn slaapkamer zijn wil hij me behagen maar ik wijs het af met de mededeling dat ik een net getrouwd vrouwtje ben die niet zo even op een middag haar laat verwennen. En kleden ons aan, pakken onze kleren in, en vertrekken naar het mooie kasteel wat als hotel zalencentrum bekend staat en een zeer luxe uitstraling heeft.
Wij melden ons en krijgen de sleutel van de kamer waar we zullen overnachten, ook dit heeft de zelfde uitstraling alles wat we verwachten, een wel heel groot bed met satijnen lakens en een badkamer waar niet op is bespaart.
We nemen in het restaurant wat te eten en daar zitten meer stellen te eten die allemaal goed gekleed zijn enkelen wel erg spannend gekleed. Na het eten lopen we terug naar onze kamer en kleden ons om en het masker krijg ik nu ook te zien een zilveren veren masker wat erg mooi is. Hij heeft een cat mask en is haast niet herkenbaar maar zijn altijd glinsterende ogen komen er wel heel mooi in uit.
Tegen tienen lopen we naar de grote zaal waar een gezellig muziekje draait en al verscheidene mensen aanwezig zijn. We kijken rond en Hans geeft aan dat er mooie exemplaren tussen lopen en hij kijkt alleen naar de dames. Ik zie heren van verschillende leeftijden en met verschillende outfits de een in kinky kleding de ander in leer weer een ander in rubber of latex en weer anderen zijn haast naakt.
Duidelijk waar dit heen zal gaan. Ook zie je dit terug bij de dames, de een leer de ander latex maar ook enkelen ongeveer zoals ik gekleed ben wel sexy maar niet vulgair. Al snel worden we aangesproken door een stel en er volgt een verbazingwekkend leuk gesprek zonder dat er een link is naar de seks die veelvuldig zal bloeien vanavond. Als er een rustig nummer wordt gedraaid vraagt Hans haar ten dans en zij vliegen de dansvloer op en verdwijnen tussen de anderen. Ik praat nog even door met Jan zoals hij zich heeft voorgesteld maar worden dan onderbroken door een grote krachtige heer die me ten dans vraagt.
Ik verontschuldig me en loop met hem mee de dansvloer op en hij lijd mij met mijn niet zulke geweldige danskunsten toch de hele vloer over. Als we zo dansen dwaalt zijn hand over heel mijn rug maar stopt telkens als hij ten hoogte komt van mijn billen, hij mag van mij mijn billen wel even kneden met zijn grote handen, maar het blijft bij mijn rug. Hij heeft een leuk accent en heeft net als Hans een doorschijnend hemd aan waar zijn tepels goed in uit komen.
Ik heb een arm op zijn borst liggen en begin zijn tepels te beroeren en vertel hem dat ik vind dat hij mooie tepels heeft voor een man en blijf hiermee doorgaan. Hij gaat nog steeds niet verder en vraag hem dan of hij mijn billen wil masseren zoals hij mijn rug doet. Zijn hand zakt langzaam af en ik kan niet wachten tot deze door zijn krachtige handen genomen worden. Dan voel ik zijn harde handen op mijn billen en kneed ze vederlicht, knijpen denk ik knijp in mijn billen, maar hij doet dit heel voorzichtig en de zin gaat er haast af. Deze bonk van een kerel is een watje denk ik en na een poosje vraagt Hans aan hem de dans over te mogen nemen.
Verlost zegt hij vragend, hij is te zacht voor je dat zag ik, ik bied je wel iets anders aan en knijpt me een paar keer wel heel hart in mijn billen en deze zullen ongetwijfeld rood uitslaan. Dan wordt hij afgetikt en een slanke lange man neemt het over en stelt zich voor als Piet, hij is in leer gehuld en ziet er verder vriendelijk uit met zijn ook leren masker, we dansen even en ik voel zijn hand op mijn bil en zegt dat hij niet zo hard zal knijpen als mijn vorige partner.
Hij weet de juiste toon te zetten en al snel begint bij mij iets te bewegen in mijn onderbuik. Ik ga met mijn hand onder zijn leren blouse en voel hier wat haar zitten en kroel hier wat doorheen. Hij laat zijn hand richting mijn borsten gaan en kneed ook deze op een speciale manier waardoor ik het gelijk heet krijg. Hij gaat voorlangs naar beneden en zit al snel onder mijn jurk en zijn vingers beroeren mijn kutje. Wat ben jij al lekker nat zegt hij en knijpt hierbij even in mijn kut en ik kan een kreun niet onderdrukken.
Ik laat mijn hand over zijn billen gaan en voel dat deze zeer gespierd zijn en kan er haast niet meer afblijven. Nu heeft hij mijn open kruis ontdekt en fluistert in mijn oor dat hij me een geil wijf vind en dat hij vanavond wel even met me verder wil. Ik geef aan dat de hele zaal me wel even wil hebben en dat hij goed gereedschap zal moeten hebben. Hij lacht en zegt dat het wel goed zit even onderzoeken zeg ik en grijp hem gelijk vol in het kruis. Even schiet hij weg maar komt dan snel terug en laat me even in zijn harde staaf knijpen en vraagt of het wat is.
Het voelt goed aan zeg ik maar hoe lang houd hij dit vol vraag ik, zolang als je wilt zegt hij, opschepper zeg ik terug en onze monden vinden elkaar.
Zijn hand is verder op onderzoek gegaan en een paarvingers zitten al diep in me en het geil loopt hem langs de vingers. Als we langs de kant dansen zie ik verschillende stellen al druk neuken en beffen Hans word op dat moment gepijpt en heeft zijn handen op twee blote borsten. Ik kijk nog even verder rond en zie dat verschillende mensen het masker al af hebben en enkelen al helemaal naakt lopen.
Ik wordt nog geiler van al deze seksende mensen te zien en vraag aan hem of we even ergens kunnen plaats nemen. Hij weet een mooi plekje zodat we de zaal ook over kunnen kijken zegt hij en brengt me naar een verhoging dat met een zacht kussen is bedekt. Hij plaatst me er op en vraagt of mijn jurk uit mag en ik geef toestemming en hij ontdoet me van mijn jurk en mijn tepels piepen net boven mijn BH uit.
Hij neemt ze in zijn hand en knijpt ritmisch in mijn tepels, ik ga op zoek naar zijn broekboord en open deze waarna hij snel op de grond ligt, hij heeft weer een hand naar onder gebracht en neemt mijn kut vol in zijn hand en ook hier knijpt hij enige malen stevig in en dan voel ik plots een vinger diep naar binnen gaan.
Deze onverwachte handeling doet me even stuiteren en zal ook haast klaarkomen maar weet dat te voorkomen. Hij kust me op mijn tepel en zuigt hem even naar binnen en ik geniet als nooit tevoren. Zijn lippen zakken verder naar beneden en belanden op mijn kutje en deze wordt van onder tot boven gekust . Dan neemt zijn tong bezit van me en ik voel hem tussen mijn lippen op en neer dansen raakt net mijn klit om even later mijn ingang te tongen. Ik loop haast over van geil en ik wil alleen maar meer, dan voel ik zijn hand weer op mijn borst en kneed nu anders dan zonet en werkt ook ruwer met mijn tepels. Ik kijk even terloops naar hem en zie dan dat de handen van een ander zijn die mijn borsten vast houden.
En deze heer drukt gelijk een tong in mijn mond maar weet hem duidelijk te maken hier niet van gediend te zijn en dat ik bepaal met wie ik tong. Hij verontschuldigd zich maar zegt dat ik een echt kusse bekkie heb ik vind dat heel mooi maar er veranderd niets aan. Hij nokt dan ook gelijk af en ik mis de handen op mijn borsten direct maar laat me weer meeslepen door wat er in en om mijn kut gebeurt en dit is lekker.
Ik zit tegen een orgasme aan als er twee lippen mijn tepel neemt en hier geweldig aan begint te zuigen en trekken en likken en ik kom schokkend en gillend klaar. De hand en mond is bij mijn kut weg maar voel nog steeds de lippen om mijn tepels, dan links en even later rechts, en mijn orgasme blijft hangen. Als ik probeer de mond van mijn tepel te drukken voel ik veel haar en open mijn ogen, er ligt een vrouw aan mijn tepels te likken en kom gelijk nog een keer klaar en gil dat ze moet stoppen wat ze dan gelukkig ook direct doet.
Als ik haar aankijk zie ik achter haar een man haar neuken, wordt je geneukt toen je mijn borsten pakte vraag ik ja heerlijk zegt ze moet je ook eens doen en geeft me een kus en wordt verder geneukt.
Ik neem Piet bij zijn lul en druk hem op de verhoging en als hij ligt is zijn pik half stijf, waar is die grote jongen nou vraag ik, hij moet een beetje liefde hebben zegt hij. Ik sluit mijn lippen om zijn staaf en binnen enkele seconden is hij op oorlogssterkte ik zuig er even aan en vraag hem dan mij te neuken, dit alles gebeurt netjes met condoom, hij neemt tussen mijn benen plaats en laat zijn staaf rustig bij me binnen komen. Ik voel zijn dikke aders kloppen en hij weet heel handig om te gaan met zijn gereedschap en vind plekjes die een ander nog niet ontdekt heeft.
Hij haalt hem eruit en laat hem een paar keer over mijn klitje gaan en steekt hem terug in mijn grot. Als hij een rustig tempo heeft gevonden blijft hij hierin, neuk me harder en dieper vraag ik en hij gehoorzaamt. Hij heeft nu een lekker tempo en weer is de dame op mijn borsten gestort en zuigt deze geheel naar binnen en geniet echt van mij. Hans komt langs en vraagt of het goed gaat en als ik hem vertel dat ik een aantal keren heerlijk ben klaargekomen zegt hij dat ik nog kan praten.
Hij steekt nu gelijk zijn lul in mijn mond en ik krijg de opdracht om te zuigen, ik neem zijn eikel tussen mijn lippen en zuig hier heel hard aan en hij kermt het uit en trekt direct terug. Dit is niet leuk zegt hij en zal me straffen en drukt zijn lul nu gewoon tot aan mijn huig naar binnen en ik kan alleen maar slikken en hij zakt dan nog verder.
Diep zit hij in mijn keel en neukt me harder dan Piet. Ik hou het haast niet meer een vrouw heerlijk aan mijn borst Piet diep en hard in mijn kut en Hans diep in mijn keel. Heerlijk zoals ik gebruikt wordt en hoef zelf niet teveel te doen. Mijn hand wordt beetgepakt en ik krijg er een penis in gedrukt en mij wordt duidelijk gemaakt dat ik moet trekken wat ik dan ook met volle overgave doe. Al snel krijgt ook mijn andere hand een beurt en krijg ook hier een penis in gedrukt en trek nou twee man af en wordt door twee geneukt. Piet hoor ik brullen en mij verlaten en ik denk even rust te krijgen maar dit is van korte duur en ik voel een ander binnen komen. Deze is niet zo groot als Piet maar wipt als een konijn en bewerkt met zijn vingers mijn klitje. De man rechts van me spuit zijn zaad over mijn gezicht en wordt gelijk schoongelikt door de dame die mijn borsten onder handen heeft en al snel kan ze weer aan de gang want de ander spuit over mijn borsten en haar handen.
Dan hoor ik Hans brullen en voel zijn sperma met enkele stevige stoten mijn keel inschieten wederom slik ik of mijn leven er vanaf hangt en voel nu haar tong rond zijn staaf gaan en mijn lippen schoonlikken. Als de heer tussen mijn benen ook is klaargekomen neemt de dame bezit van mijn kut en likt en zuigt zo lekker dat ik gillend en schokkend een orgasme krijg die ze zeker een minuut of vijf weet aan te houden. Ik geef aan dat het me allemaal te veel wordt en moet even pauzeren en rol op mijn zij en ga even later zitten.
Gelijk komt er een jonge gespierde man aanlopen met bloot bovenlijf en een Six pack en een blad met drinken en vraagt me of het goed gaat en of er anders nog iets naar wens is. Ik geef aan dat ik even een rust momentje nodig heb en hij deelt het de heren mee die mij dan ook gelijk met rust laten en Hans neemt mij mee naar een warme zachte bank. Hoe gaat het vraagt hij en ik geef hem een kus en zeg dat dit geweldig is gewoon even ongedwongen seks zoveel je wil hij lacht en zegt dat hij blij is met tevreden klanten.
Ik loop even later wat rond en kijk naar anderen en zie dan dat er vrouwen van wel 60 maar ook van een jaar of 20 zijn. De mannen zijn in doorsnee iets ouder en niet allemaal even aantrekkelijk grote bierbuiken waar een lul haast niet onder weg komt en hele slanke goed gespierde. Mijn ogen vallen op een meisje van hooguit een jaar of 25 die genomen wordt zowel in haar kut als in haar kont door twee wel heel dikke lullen. Ik kan mijn ogen er niet vanaf houden en sta dit even te bewonderen. Dit wordt snel opgemerkt door een heer die vraagt of ik ook even zo wil maar ik bedank maar vraag me af hoe ze dit kan hebben.
Genoeg smeermiddel zegt hij en ontspannen en klein beginnen. Zij ziet dat ik kijk en ze wenkt me, als ik dicht bij haar ben zegt ze dat ik haar borsten moet pijnigen en zegt dit op een dwingende toon. Even twijfel ik maar zij roept weer kom hier en wel direct en kijkt me zo streng aan dat ik geen weerstand kan bieden en neem haar borsten in mijn handen en tepels tussen mijn lippen en begin te zuigen. Ik krijg een ferme tik op mijn bil en zij schreeuwt me toe harder te bijten anders slaat ze harder en direct krijg ik weer een harde tik op mijn bil die begint te tintelen. Ik bijt nu hard op haar tepel en ze gilt het uit en roept dat het heerlijk is en ik doe het zelfde met de andere tepel en weer stuitert ze op de bank en ik voel haar hand nu zachtjes over mijn bil aaien
Ik zuig haar borst ver naar binnen en laat mijn tong om haar tepel dansen dan voel ik haar vingers mijn kut ingaan en dit doet ze anders dan een man dat doet en het voelt zalig aan. De heer die haar kut neemt komt hijgend en knorrend klaar en trekt zijn pik uit haar doet het condoom af en trekt zich nog even af boven haar buik en lekt hier nog wat sperma op. Schoonlikken commandeert zij en drukt me er naar toe en ik lik haar schoon en zij neukt mijn kutje met haar hand die volgens mij met vijf vingers er in zit zo vult ze me.
Ik voel wat warms tussen mijn billen lekken en denk dat er iemand achter me is klaargekomen en zijn zaad tussen mijn billen heeft laten lopen. Dit is echter niet het geval het blijkt warme olie te zijn en al snel voel ik een vinger met alle gemak mijn kont binnen dringen, vingers in mijn kut en een vinger in mijn kont, en al snel volgt er een tweede en weer niet veel later een derde. Ik ontvang ze en het voelt niet eens verkeerd aan ik draai met mijn kont rond de vingers en dan verlaten deze mijn kont en voel dan niet veel later een penis tegen mijn sterretje drukken en blijf me concentreren op de vingers in mijn kut. Hij neukt me als een konijn zo gaat hij tekeer en moet even denken aan eerder die avond dat een man me zo naaide. Ik kijk even om en jawel het is dezelfde en wederom komt hij snel klaar. Als hij van me af is ben ik ook alweer bezet en er zit nu een staaf in me die mij geheel vult en wat best wel even zeer doet en ik bijt op wat ik in mijn mond heb en zij gilt onder me. Ik heb nog steeds een tepel in mij mond en zij komt gillend en kreunend klaar en drukt me nu van haar af nadat ze me een kus heeft gegeven en verteld dat ik het geweldig heb gedaan. Snel krijg ik een pik in mijn mond gedrukt en na enige keren mij diep geneukt te hebben in mijn mond komt hij klaar en ik slik het maar weer door.
Mijn anus is nog steeds goed gevuld en de pijn maakt plaats voor genot, er is een oudere dame onder me gedoken die bezit heeft genomen van mijn kutje, en deze geweldig lekker neukt met haar tong en haar vinger over mijn klitje laat gaan en ik moet alweer klaarkomen. Door mijn aanknijpen van mijn kringspier bij het klaarkomen is ook de heer klaargekomen en brult achter me dat ik zijn lul eraf had kunnen knijpen. De volgende wil alweer bezit van me nemen maar hier bedank ik weer even voor en krijg weer wat te drinken.
Hans komt weer bij me en vraagt of ik al genoeg heb gehad, ik denk dat ik nog een ding moet doen maar weet het nog niet, heb jij genoeg gehad vraag ik hem en hij heeft mij hier nog niet gehad en wil me nog wel even, ik geef aan als ik nog wat wil hij van de partij mag zijn. We krijgen nog wat te eten en de eersten vertrekken alweer het is dan ook al tegen enen.
Na een tijdje beginnen we te zoenen en hij knijpt in mijn billen en drukt dan op mijn sterretje ik heb gezien dat je het net gedaan hebt en ik wil je daar ook graag even nemen. Ik lach naar hem en wijs naar een grote stoere man van een jaar of 30 die een boom van een lul heeft en zeker de dikste heeft die ik tot nu toe gezien heb. Ik wil hem er ook graag bij dan mag jij me vanachter nemen, hij grijnst van oor tot oor en zegt dat hij het gaat regelen, hij loopt naar hem toe en ze praten even hij kijkt me aan en ik zie hem knikken.
Als Hans terug is geeft hij aan dat het goed is op voorwaarde dat jij zijn vrouw beft onder tijd, ik heb nog nooit een kut tegen mijn lippen gehad maar hem wil ik niet missen, en geef toe en Hans knikt naar hem. Hij loopt de hoek in en komt terug met de enige donkere vrouw die ik vanavond heb gezien, hele dikke borsten die wat afhangen een klein buikje en een paar dikke glimmende schaamlippen waar een mooi landingsbaantje boven staat, en ze zoent me vol op mijn mond en laat gelijk haar tong naar binnen gaan.
Ook dit is voor mij nieuw maar het is anders dan een man. De grote man gaat op een bank liggen en ik plaats mijn kut boven zijn geweldig dikke en lange lul en laat me voorzichtig zakken. Even hap ik naar adem omdat ik nog nooit zo diep en gevuld ben geweest, zij komt boven hem staan en bied me haar kut aan en zonder er bij na te denken val ik aan en slobber haar lippen naar binnen.
Dan voel ik weer de warme vloeistof op mijn sterretje en een tel later dringt hij binnen en zakt zonder al te veel problemen diep naar binnen. Ik voel de lullen langs elkaar gaan en dit is zo’n hemels gevoel dat ik al na een paar minuten klaar kom en nu ook weer hard aan knijp. De heren vloeken wat dat ik niet zo hard moet aan knijpen maar gaan gewoon door en naaien me helemaal tot gort.
Ik lik en zuig en neuk de dame met mijn tong en deze komt schokkend klaar en spuit kut geil vol in mijn gezicht en het druipt van mijn gezicht af. Zij laat zich opzij vallen en neemt haar kut nog even zelf onder handen om haar orgasme wat langer te laten duren. Het duurt even maar dan komt Hans brullend in mijn kont klaar en ik voelde sperma mijn darmen inlopen en weer kom ik klaar en houd me niet meer overeind en laat me op de sterke heer vallen die me nog gewoon door neukt. Als ook hij is klaargekomen neemt hij me in zijn sterke armen en vraagt of we vaker kunnen afspreken omdat hij zelden zo lekker heeft geneukt.
We nemen rust en weer willen er heren mij bedienen maar ik heb voor vanavond genoeg gehad. Mijn kut en kont voelen rouw en uitgewoond aan en willen niet meer geheel sluiten. We drinken nog wat en dan vraagt Hans of we naar onze kamer zullen gaan, dit lijkt me een goed idee en we lopen gemaskerd in onze blote kont en de kleren onder de armen naar onze kamer.
We gaan samen even snel in bad en duiken dan het grote bed in en kruipen tegen elkaar aan en vallen in een diepe slaap die tot elf uur duurt en we gewekt worden door de room service. We eten hier nog wat en worden uitgenodigd door enkele andere stellen om bij hen langs te komen in de toekomst en Hans wisselt de gegevens uit.
Het jurkje en een mooi slipje waar wel een kruis in zit mag ik van hem houden om te laten zien aan mijn man wat ik met mijn oude vriendin heb gekocht. We nemen afscheid met een kop koffie en een dikke kus en ik beloof vaker contact met hem op te zullen nemen als ik er weer aan toe ben.
Thuis komen gaat zonder vervelende of moeilijke vragen en na het eten en de koffie zitten we samen en ik geef aan dat ik even zal tonen wat ik heb gekocht en kom terug in mijn mooie jurkje. Zelfs mijn Piet is onder de indruk en wordt er zelfs geil van, ik zie een bobbel in zijn broek komen en neem hem in mijn hand en vraag of hij me gemist heeft, dat niet zegt hij maar dat jurkje vind ik zo mooi. Ik kruip hem aan op de bank en begin te kussen en hij doet goed mee en al snel is zijn hand in mijn broekje en vingert me diep en snel.
Nu mis ik het gevoel van de vrouwen met vingeren en denk hier maar aan hij is heel druk bezig, ik haal zijn lul uit zijn broek, trek hier enkele keren aan hij kreunt dat hij zo gaat komen en dat hij me vol wil spuiten. Hij draait me op mijn rug en komt met geweld binnen en neukt zich naar een hoogtepunt, ik bedenk me niet en doe net of ook ik klaarkom, roep oohhhh en ahhhhhh wat ben je dik en wat doe je heerlijk en ik kom klaar en knijp even wat aan. Wij rollen van elkaar en hij neemt me in zijn armen en zegt dat hij zelden zo lekker is klaargekomen niet veel later liggen we in bed en hij slaapt. Ik denk nog een tijd na over het weekend en besef dan hoeveel neuk plezier ik heb gehad.
Als ik weer gewoon aan het werk ben komt op een dag Janneke van de administratie naast me zitten eten, haast 60 jaar en wacht op de fut, zij eet normaal op andere tijden, en vraagt me of ik een lekker weekend heb gehad en vertel dat ik een lekker weekend heb gehad. Mooi masker had je op zegt ze, ik kijk haar aan en voel het bloed tot aan mijn oren stijgen, je bedoelt zeg ik. Nou dat zilveren masker met die veren stond je geweldig ik had je niet herkend. Mag ik even uitleg vraag ik omdat ik geen idee heb hoe ze dit kan weten. Zij noemt de naam van het kasteel en het gemaskerd bal, ik herkende je stem maar heb het deze week nog enkele keren moeten horen maar ik weet het zeker dat ik je heb gebeft toen jij anaal werd genomen. Ik kleur en weet niet waar ik moet onderduiken, ik dacht dat er niemand uit mijn kennissen kring daar heen zou gaan zeg ik, ik was samen met Pien de lerares Engels. Maar het blijft tussen ons hoop ik zegt ze, en vraagt of ik wel eens bij haar langs wil komen voor wat gezelligs net als Pien dat doet, ik beloof niets maar zal het laten weten. Als ze bij me weg zal legt ze even haar hand op mijn kruis en knijpt er even in, overdenk het maar je zult er geen spijt van krijgen, en ze vertrekt.
Nu zie ik de dames ineens meerdere keren per dag en ik voel me erg onzeker worden van deze situatie. Pien heeft het door en spreekt me aan op het toilet en zegt dat ik er niet zo over in moet zitten en als ik niet op bezoek wil komen het ook goed is maar zij zullen er nooit over praten. Na een tijdje bezoek ik Janneke en Pien en hebben een heerlijke avond met lekker veel liefde en kom meerdere keren klaar. Dit herhalen we regelmatig en we hebben ook alweer een afspraak voor een gemaskerd feest.
  Gemaskerd sex feest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>