tumblr_mj62evz71f1rvrp1ko1_500

Avontuur in de schuur

Avontuur in de schuur

Als het pasverliefde stelletje dat ze waren, liepen ze het restaurant uit. Mark en Linda hadden net hun eerste afspraakje achter de rug. Mark had zijn nieuwe vlam meegenomen naar een restaurant, waar ze samen heerlijk hadden geluncht. Tijdens het etentje had Mark zich als een echte gentleman gedragen, en als een echte romanticus bood hij aan om met haar door het bos te lopen. Het was net aan het einde van de zomer, en ze konden nog zonder jas in het bos lopen. Toen Mark Linda daarmee overtuigde, glimlachte ze liefjes naar haar nieuwe vriendje en knikte.
Alhoewel ze niet over het bospad liepen, was hun wandeling toch aangenaam en romantisch. Mark bekeek Linda vol trots. Ze had niet een schoonheid die meteen opviel, maar desalniettemin was ze ontzettend mooi. Met haar groenblauwe ogen kon ze hem laten smelten, als haar lieflijke glimlach niet genoeg was. Haar golvende donkerblonde haar viel bijna over haar schouders. Maar ook haar lichaam was één brok schoonheid. Linda was absoluut niet mager, ze was eerder volslank. Wanneer ze een bikini droeg, kon je de lichte helling van haar buikje zien, maar niet veel meer dan dat. Haar borstjes, bescheiden B’s, waren een lust voor het oog, en ook haar billen waren prachtig en vol. Om haar beeldschone lichaam een beetje te verbergen, droeg Linda een rood zomerjurkje met witte stippen. Het jurkje kwam tot haar knieën; dat mocht ook wel, want ze had geen broekje eronder. Mark kon zijn ogen niet van haar af houden.
Terwijl ze door het bos liepen, kwam het stelletje een hut tegen. Mark keek Linda vol verwachting aan, terwijl hij zijn fantasie de vrije loop liep. Linda was zich van geen kwaad bewust toen hij haar aanspoorde om samen het hutje te verkennen. Mark liep iets voor zijn lief uit, om eventuele kuilen of obstakels te vinden voordat zij erin zou lopen. Ondertussen kon hij ongegeneerd fantaseren. Hij was wel een gentleman, maar toch had hij ook zijn lusten. Maar hij was er trots op dat hij zijn lusten in bedwang kon houden. Ondertussen waren ze bijna bij de hut, die meer op een schuur begon te lijken, aangekomen.
Voorzichtig nam Mark weer de voorhoede door de deur voorzichtig open te doen. Toen hij achter zich keek, zag hij Linda vol verwachting kijken, wat hem een duw in de rug gaf om de boel te verkennen. Bijna meteen zag hij een jongeman zitten. Op het eerste gezicht leek hij een zwerver, aan zijn kleren te zien, maar hij was goed geschoren en verzorgd. De man keek Mark aan met een scherpe blik, waar Mark behoorlijk van schrok.
“Wat doe je hier?” vroeg de man, zijn toon minder dreigend dan zijn blik. Terwijl Mark stamelde om te antwoorden, was Linda naast hem gaan staan. Toen de man haar zag, werd zijn blik al een stuk minder onvriendelijk. Met zijn lief naast hem, vond Mark de moed om te antwoorden. “We wilden alleen even kijken wat er hier was,” stamelde hij uit. Hij was een stuk minder moedig dan hij zich voor wilde doen voor Linda. Linda, als elke gezellige negentienjarige meid, kon er wel om lachen toen ze wist dat de man geen kwade bedoelingen had.
De man stond op en kwam naar het stelletje toe, waardoor Mark bijna een stap terug wilde nemen. Toch bleef hij standvastig staan, afwachtend wat de inwoner van het schuurtje zou doen. Zijn blik werd vriendelijk en gastvrij terwijl hij de deur verder open deed. “Kom binnen,” zei hij vriendelijk.
Eenmaal in de schuur, konden Mark en Linda het interieur beter in zich opnemen. Of tenminste, wat het interieur te noemen was. Er stond een koelkast, aangesloten op een geïmproviseerde accu, en een bank en een stoel. Daar bleef het bij. Het verbaasde de twee wel dat het schuurtje niet smerig of stoffig was. De houten vloer, alhoewel die betere tijden gezien had, was zelfs bijna schoon.
Na een halve minuut in de deuropening gestaan te hebben, kwam Mark als eerste het schuurtje binnen. Linda volgde snel, en zij bracht meteen een prettige sfeer binnen met haar vrolijke glimlach, waardoor ze er maagdelijk onschuldig uitzag. De jongeman kon het wel waarderen, en hij werd ook open in zijn gedrag en zijn houding. Hij plofte terug op zijn bank, en bood het stelletje aan om te gaan zitten. Omdat er geen plaats op de bank was voor drie personen op de bank, ging Mark op de stoel zitten om Linda op de gemakkelijkere bank plaats te laten nemen.
Onmiddellijk nadat de twee hun plaats in hadden genomen, stond de jongeman weer op. Even keek Mark hem verrast aan, maar toen hij de twee wat te drinken aanbood, begreep hij het meteen. De man deed demonstratief de koelkast open, en liet zien dat er bier en cola was. Mark had eigenlijk wel zin in een biertje, maar Linda nam gewoon een colaatje, net zoals de jongeman. Hij had geen flessenopener, maar met een beetje creativiteit kon Mark de stoel als flessenopener gebruiken. Blijkbaar was de stoel al vaker daarvoor gebruikt, aan de gaatjes in de rand te zien.
Al vrij snel raakten de drie jonge mensen aan de praat over van alles en nog wat. Tijden het gesprek kwam de jongeman erachter dat de twee pas een stelletje waren, waarop hij antwoordde dat hij al een hele tijd single was. Mark en Linda vonden het allebei wel sneu voor hem, maar dat lieten ze niet merken, natuurlijk.
Mark zette het lege flesje bier neer op de grond, nadat de jongeman hetzelfde deed met zijn glas. Hij merkte dat hij trillerig begon te worden, en het lag niet aan de vlinders in zijn buik. Hij voelde zich licht in zijn hoofd en een beetje slapjes, maar hij zag er nog goed uit. Desalniettemin viel hij al snel flauw zonder ook maar iets in de gaten te hebben.
Doordat Mark niets liet merken van zijn duizeligheid, hadden Linda en de jongeman het pas na een paar momenten door. Het leek de jongen niets te doen, en hij liep rustig naar het flesje bier. Toen keek hij alsof hij zichzelf voor het hoofd kon slaan. “Ai, dit bier had ik hem beter niet kunnen geven. Over datum,” zei hij tegen zichzelf. Linda schrok er duidelijk wel van dat haar lief flauw was gevallen, en dus probeerde de jongeman haar gerust te stellen. “Met die rotkoelkast komt dit wel vaker voor, is me zelf ook wel eens overkomen. Hij heeft gewoon een kwartiertje nodig om weer wakker te worden.” Terwijl hij dat zei, duwde hij de bank opzij om een touw tevoorschijn te halen. “Maar voor zijn eigen veiligheid kan ik hem het beste even vastbinden.” Blijkbaar wist de jongen waar hij het over had, dus Linda liet hem zijn gang gaan. Met een paar snelle knopen had hij hem vastgebonden.
De jongeman ging weer op de bank zitten, wachtend tot Linda hetzelfde deed. Met een glimlach ontving hij haar. Op de één of andere manier was zijn aanwezigheid geruststellend voor Linda. Terwijl de twee samen aan het praten waren, viel het haar zelfs niet eens meer op dat haar liefje flauw was gevallen. Ze was geïntrigeerd door de jongeman, door de manier waarop hij praatte en de manier waarop hij in haar ogen keek, maar ook door de manier waarop hij heel subtiel met haar flirtte.
De minuten vlogen bij, en Mark kwam niet bij na een kwartier, zoals de jongeman voorspeld had. Maar Linda merkte het al niet meer, zij was met haar aandacht helemaal bij de man naast haar op de bank. Op een eerste blik leek hij rond de vijfentwintig te zijn, maar ze wist het niet zeker. Wat ze wel zeker wist, was dat ze geboeid was door de jongeman.
“Je bent een mooie meid,” zei hij opeens tegen Linda met een lieflijke glimlach. De subtiliteit tussen hen was meteen weg, maar het was ook een opluchting voor Linda. Ze had al langzamerhand in de gaten dat hij met haar aan het flirten was, maar nou wist ze het zeker.
Linda probeerde stamelend de jongeman te antwoorden, maar ze wist niet wat ze moest zeggen. Aan haar blik te zien, vond ze het blijkbaar een geweldig compliment, zelfs beter dan wanneer ze het uit de mond van Mark hoorde. Maar Mark was een vriendje; deze jongeman trok haar aan op een manier waar ze niet de vinger op kon leggen. De jongeman keek haar begripvol aan, alsof hij wist waar zij aan dacht. Snel hield Linda op met stamelen, en werd ze helemaal stil. Ze kon alleen nog in zijn ogen kijken.
“Waar denk je aan?” vroeg hij aan Linda, die schrok van de vraag. Ze dacht maar aan één ding, en dat gaf ze ook eerlijk toe. “Aan… aan jou,” stamelde ze uit. De man moest daardoor glimlachen met volle oprechtheid. Hij schoof een stukje naar Linda toe, terwijl hij zijn hand op haar schoot legde. Eventjes keek Linda naar Mark, die nog steeds bijna vredig bewusteloos op de stoel zat. Zijn aanwezigheid kon haar niet bedwingen om ook wat dichter naar de jongeman toe te schuiven. Ze keek hem aan met grote ogen, wachtend op hem om de volgende stap te zetten.
Linda verwachtte dat de jongen zijn lippen op die van haar zou zetten, maar haar verwachting ging snel weg toen hij haar hand zachtjes vastpakte. Tot haar verbazing en lichte schaamte legde hij haar hand op zijn kruis. Verward keek Linda naar de jongeman, die haar alleen maar geruststellend toelachte. Zijn ogen leken te zeggen dat het goed was, en Linda accepteerde het. Het voelde allemaal juist op een vreemde manier, doordat de man haar geruststelde.
Alhoewel Linda geen echte ervaring had met seks, begon ze instinctief over zijn kruis te strelen. Binnen een paar seconden begon zijn penis al te groeien, en snel genoeg stak er een bult af in zijn versleten broek. Lief glimlachend vroeg de man aan Linda, “Heb je dit al eens eerder gedaan?” Linda schudde schuw haar hoofd, terwijl ze zijn kruis bleef masseren. Hij legde zijn hand op haar schoot, en begon over haar kruisje te wrijven. Bijna meteen slaakte Linda een zucht van genot. Blijkbaar had hij haar opgewonden tot het punt dat ze al gevoelig was. De jongeman en Linda konden alleen maar lieflijk naar elkaar glimlachen terwijl ze met elkaar bezig waren.
Linda voelde hoe ze nat werd, en de man voelde het ook door haar slipje heen. “Zal ik je slipje uitdoen?” vroeg hij aan haar, terwijl hij opeens flirtachtig naar haar knipoogde. Als gehypnotiseerd kon Linda alleen maar ja knikken. De man schortte haar jurkje omhoog, waardoor hij al meteen zicht had op haar beeldschone onderlichaam. Met één hand pakte hij haar slipje vast, en trok het met een snelle ruk uit. Het hing slapjes aan haar onderbeen, maar snel schopte ze het weg, alsof ze er zelf vanaf wilde.
Een beetje tot haar zinnen komend, wilde Linda zelf ook een beetje toevoegen aan hun intieme en bijna verboden ervaring. Ze keek naar Mark, die nog steeds buiten westen was. Hij wist hier niets van, en ze vond het beter zo. Met haar vrije hand ritste ze zijn broek open. Vanaf daar nam de man weer het initiatief, en schoof zijn broek over zijn knieën heen. “Wil je dat ik mijn onderbroek uitdoe?” vroeg de man aan Linda met een licht uitdagende toon. Hierdoor moest Linda glimlachen, maar nog steeds kon ze alleen maar ja knikken. Hij stak zijn duim onder zijn onderbroek, en trok hem naar beneden, tot zijn broek. Zijn stijve sprong er meteen uit, recht tegen de handen van Linda aan. Ze schrok er een beetje van, maar keek met grote ogen naar zijn pik.
Linda bekeek de pik van de man van dichterbij. Ze had nog nooit eerder een stijve in het echt gezien, maar als ze de plaatjes op het internet mocht geloven, was dit toch wel een redelijk grote. Door zijn vingers die plagend over haar blote kutje wreven, begon de lust een beetje te stromen. Voorzichtig gaf Linda een kusje op de stijve, wat een goedkeurende zucht opbracht van de jongeman. Blijkbaar deed ze het goed, en dus gaf ze nog een kusje op zijn pik. Ze bleef de stijve maar kussen, totdat iets in haar opkwam. Heel voorzichtig nam ze de pik in haar mond, tot de verbazing van de jongeman. Linda moest bijna lachen toen ze zijn gekreun hoorde.
Alsof hij uit een dronken roes ontwaakte, deed Mark zijn ogen open. Hij was behoorlijk versuft, hij moest behoorlijke moeite doen om zijn ogen te laten concentreren op één ding. Terwijl hij begon te schuiven op zijn stoel, merkte hij dat hij vastgebonden was. Maar hij was te diep in zijn roes om er iets tegen te doen. Hij keek naar de vloer, en probeerde die eerst goed te zien. Ondertussen wilde hij spreken, maar hij kon niks dan zuchten; zijn spraak was weg.
Hij tilde zijn hoofd op om te kijken hoe het met Linda was. Hij kreeg de schrik van zijn leven toen hij zag dat zij de man die hen de schuur binnen had gelaten gewoon aan het pijpen was! Als hij haar mocht geloven, had ze dat nog nooit eerder gedaan, en nou deed ze het met een vreemde! Mark kon zijn ogen niet geloven, en probeerde nog eens goed te kijken. Toen wist hij het zeker. Het voelde als een stomp in zijn maag om te zien dat zijn lief opeens een vreemde aan het pijpen was! En daarnaast zag hij ook dat zij op haar beurt werd gevingerd door de man. Haar slipje was zelfs uit, en hij wist niet eens hiervoor wat zij onder haar rokje had! Al had hij kunnen bewegen, Mark was met stomheid geslagen tot het punt dat hij niet eens wist wat hij had moeten doen. Toch werden zijn ogen getrokken naar zijn liefje die de man van het schuurtje zat te bevredigen.
Linda had geen flauw benul dat Mark weer min of meer bij zijn zinnen was. De vlinders in haar buik begonnen steeds sterker te worden terwijl de man over haar kutje wreef. Ondertussen bleef zij hem pijpen in de wetenschap dat ze het goed deed. De man stak opeens een vinger in haar kutje, waardoor Linda een gesmoorde kreun slaakte. Het gevoel van zijn vinger in haar voelde heerlijk, waardoor zij ook zachtjes begon te zuchten. De man keek met een zelfverzekerde glimlach naar Linda terwijl hij haar bleef verwennen.
Met zijn vrije hand schortte de man haar jurkje nog verder op tot haar beha. Hierdoor kreeg hij een nog beter zicht op haar prachtige kontje. Linda keek hem even vragend aan met zijn stijve in haar mond, maar kreeg al snel zelf een idee. Ze liet zijn pik even uit haar mond om haar jurkje helemaal uit te doen. Eerst vond hij het jammer dat ze stopte met hem verwennen, maar toen hij zag dat ze zich uitkleedde voor hem, ging alle tegenzin meteen weg. Haar jurkje gleed over haar schouders op de grond, maar de jongeman wilde meer. Hij opende de sluiting van haar beha, en Linda deed haar beha zelf uit. Haar prachtige, bescheiden borstjes hingen nou vrij, tot verrukking van de jongeman. Maar ook Mark keek zijn ogen uit in het aanzicht van de naakte Linda. Hij kon nog steeds niet praten of bewegen, maar hij wilde het ook niet. Op een vreemde manier was het betoverend voor hem. Hij vond het verschrikkelijk dat zijn liefje een vreemde aan het pijpen was, maar het was zo geil dat hij zijn ogen er niet vanaf kon houden.
De man voelde hoe makkelijk zijn vinger in en uit haar kutje gleed, en besloot haar met nog een vinger te verwennen. Met zijn andere hand streelde hij haar hele lichaam. Terwijl Mark toekeek, wilde hij alleen nog maar de plaats innemen van de jongeman die Linda verwende. Ondertussen voelde hij zijn eigen penis alleen maar groeien, totdat hij bijna pijnlijk tegen zijn broek aan drukte.
Terwijl de jongeman Linda verwende, kon zij alleen nog maar genieten terwijl ze hem pijpte. Zachtjes liet ze zijn stijve in en uit haar mond gaan. Het verbaasde haar hoe diep ze hem kon nemen, maar ze was te uitzinnig van genot om het goed op te merken.
Nadat Linda de jongeman al een tijdje verwend had, legde hij opeens zijn hand op haar hoofd. Ze nam zijn pik uit haar mond en keek naar de man met een verlekkerde blik. De jongeman was onder de indruk van haar blik, en was even stil. Hij bracht haar hoofd naar dat van hem, en drukte zijn lippen tegen die van haar aan. Meteen liet Linda haar tong in zijn mond glijden, zodat hij zijn eigen geil proefde. Hij had er helemaal geen bezwaar tegen; het smaakte heerlijk uit haar mond. Linda paste haar houding aan om beter met hem te zoenen. Ze ging op zijn schoot zitten, zodat zijn pik tegen haar been aandrukte. Met één hand masseerde ze zijn stijve, om hem in volle glorie te houden. Met haar andere hand hield ze hem stevig vast. Mark keek machteloos toe, en het aanzicht van zijn liefje die met een vreemdeling zoende met meer lust dan ze aan hem had getoond was een stomp in zijn maag. Toch was het wrange gevoel niet genoeg om hem het aanzicht van het lustvolle stelletje te mijden.
Na wat een eeuwigheid leek, scheidden de lippen van Linda en de vreemde. Ze keken elkaar bijna verliefd in de ogen. Er was veel meer lust dan liefde tussen de twee, maar dat weerhield hen er niet van om door te gaan met hun intieme en geile ervaring voor de ogen van Mark. Zachtjes fluisterde de jongeman in haar oor, “Ik wil je,” terwijl hij haar haren achter haar oor streek. Linda knikte zachtjes, te diep in de ervaring om wat te kunnen zeggen tegen haar geile minnaar.
De man ging zijlings liggen op de bank, en duwde Linda zachtjes voor hem. Zoals Linda zijlings lag, kon Mark haar hele lichaam zien en bewonderen. Dat deed hij ook ongegeneerd en zonder een slecht gevoel. Totdat de vreemde zijn stijve pik tegen haar kutje aan zette en haar in haar nek begon te kussen. Linda kreunde al zachtjes terwijl hij zijn stijve tegen haar spleetje wreef, en begon te zuchten. Mark besefte opeens wat er zou gebeuren: de vreemde zou haar ontmaagden voor zijn ogen! Dat besef was een diepe klap in zijn maag, die er bijna voor zorgde dat hij het niet meer aan wilde kijken. Maar alleen dat Linda geneukt werd, was voor hem al genoeg om hem toch te blijven kijken naar het geile tafereel tussen zijn liefje en de vreemde.
Zachtjes duwde de vreemdeling zijn pik in haar kutje, steeds dieper en dieper in haar komend. Linda wist niet wat haar overkwam terwijl de stijve haar langzaam maar zeker opvulde. Ze slaakte een lange zucht, totdat de jongeman zich weer uit haar terugtrok. Toen ging hij weer in haar, langzaam in en uit haar pompend. Met elke haal ging hij een beetje sneller. Linda ving zijn steeds sneller wordende stoten op met haar kontje, waardoor zijn lies elke keer zachtjes tegen haar kontje aan sloeg. Ondertussen was Linda helemaal van de wereld; alleen de vreemde en zij bestonden nog. Ze had ook absoluut niet door dat Mark haar bekeek met een mengeling van opwinding en afschuw. Met alles wat hij had, probeerde hij de vreemdeling weg te denken, maar zijn gezucht zorgde ervoor dat hij zelfs achter Linda in zijn gedachten bleef.
De vlinders in haar buik begonnen Linda opeens te overweldigen. Ze begon hardop te kreunen terwijl haar kutje zich samen begon te spannen rond de pik van de vreemdeling. Hij wist wat er gebeurde, en versnelde zijn tempo. Hij stootte sneller in haar kutje, totdat Linda tot haar hoogtepunt kwam. Haar gekreun werd nog luider, en Mark hoorde het luid en duidelijk. De vreemde liet haar klaarkomen! Linda genoot met volle teugen van de beurt die ze kreeg van de vreemde. Mark begon met steeds meer opwinding en afschuw te kijken naar het neukende stelletje.
“Dit is heerlijk!” kreunde Linda terwijl ze klaarkwam. De vreemde deed alle moeite om haar orgasme te verlengen, en verwende haar hele lichaam. Haar orgasme vergde veel van haar, en ze hijgde om het bij te kunnen houden. Maar de man kon niet voorkomen dat haar orgasme wegebde. Vermoeid hijgde Linda terwijl ze met lust en een sprankje verliefdheid naar de vreemde keek. Met een duivels glimlachje keek hij naar zijn minnares. “Zullen we een ander standje doen?” stelde hij voor, hard genoeg voor Mark om het op te pikken. Ondertussen hijgde hij ook een beetje van de moeite die hij deed terwijl hij Linda had geneukt. Alsof ze aan elkaar zaten, verplaatste de jongeman zich zodat zij op hem zat op de bank.
Weer kon Mark alles zien van zijn liefje, en zelfs een beetje meer. Nou kon hij er al helemaal niet meer onderuit dat een vreemde zijn vriendinnetje neukte; zijn pik was duidelijk zichtbaar tussen haar benen. En van die pik, en niet die van hem, genoot Linda alsof er geen einde aan kwam. Langzaam maar zeker begon zijn afschuw te breken; hij besefte dat de neukpartij onvermijdelijk was. Hij kon er niks tegen doen, omdat hij nog steeds niet kon praten of bewegen. Het enige waar hij van kon genieten was het aanzicht van zijn prachtige Linda, alhoewel ze nou absoluut niet meer van hem was. Linda was als was in de handen van de vreemde, en Mark wist het maar al te goed.
Linda werd bijna gespietst door de stijve pik van de man onder haar. Nou voelde ze nog beter hoe groot zijn penis in haar was. Ze merkte dat de jongeman zijn handen op haar zij legde, en haar voorzichtig optilde en weer op zijn pik liet vallen. Doordat zijn stijve in en uit haar ging, voelde Linda nog beter dat hij haar helemaal opvulde. De man bleef haar optillen en op zijn pik laten vallen, totdat zij zelf het overnam. Ze spande haar beenspieren en tilde haarzelf op, om weer op zijn heerlijk grote pik te vallen. De vreemdeling hielp haar door haar te ondersteunen, maar hij liet haar met haar volle gewicht vallen op zijn stijve. Linda begon weer te zuchten van genot en te hijgen van de moeite die ze moest doen. Ze had nooit geweten dat geneukt worden zo heerlijk voelde!
Omdat het Linda en de vreemde moeite kostte om haar op zijn schoot op en neer te laten glijden over zijn pik, neukten ze niet zo snel als daarvoor. Maar dat werd ruim gecompenseerd door haar strakke kutje en zijn dikke pik. Voor Linda en de man was het heerlijk om zo elkaar te nemen, ook al was het niet snel. Het maakte Linda niet uit; ze voelde alleen hoe volledig de pik van de vreemde haar opvulde, en hoe hij in en uit haar kutje gleed. Maar toch besloot de man om het tempo langzaamaan op te voeren. Linda wilde wel meewerken toen ze voelde dat de strelingen in haar kutje nog beter voelden. Hoe sneller en harder ze op en neer ging op zijn pik, hoe beter ze opgevuld werd. Elke keer dat ze viel, slaakte ze een klein gilletje toen ze op hun snelst neukten. Hoewel Linda bijna recht tegenover Mark zat, trok ze zich niets van zijn aanwezigheid aan. Ze liet zich heerlijk nemen door een vreemde in het aanzicht van haar ‘liefje’. Als ze het in de gaten had gehad, zou die wetenschap haar misschien zelfs nog meer opwinden. Ondertussen voelde Mark zijn pik pijnlijk tegen zijn broek aan drukken. Wat had hij haar graag zelf geneukt! Maar hij kon het niet, en dat frustreerde hem bijna te erg. Toch bleef hij kijken hoe zijn ‘liefje’ werd geneukt door een vreemdeling en er luidkeels van genoot!
Jammer genoeg voor Linda konden zij en de man het standje niet lang volhouden. Na een paar minuten nam hun tempo af, en waren ze aan het hijgen van de inspanning die ze leverden. Maar toch waren ze nog lang niet klaar met elkaar. “Ga eens op je handen en knieën op de grond?” fluisterde de vreemdeling vragend in haar oor. Linda stemde toe en liet zijn pik uit haar glijden. Ze vond het jammer dat ze niet meteen van standje konden wisselen.
Vol verwachting ging Linda op haar handen en knieën op de grond zitten. “Ik wil je in me,” kreunde Linda in haar roes van lust en geilheid. De man gehoorzaamde daar maar al te graag aan terwijl hij plaats nam achter haar. Hij streelde zachtjes haar volle billen, en gaf er een tikje op. Linda slaakte een kreetje van verrassing, maar ze vond het wel fijn. “Ik wil dat je me neukt,” zeurde ze, verlangend naar zijn dikke pik in haar kutje. Dat was het enige dat ze wilde, en ze liet het duidelijk merken. Mark had even de stille hoop dat ze hem riep, maar die hoop ging meteen verloren toen ze over haar schouders keek naar de vreemde en hem smeekte om haar op te vullen. Toch kon hij haar heerlijke vormen bewonderen in haar nieuwe standje. Hij keek verlekkerd naar haar borsten die nu in hun pracht hingen, zonder ondersteuning van haar beha, en naar haar kontje, waar hij ook wel een klap op wilde geven.
De man zette zijn nog steeds stijve pik weer tegen haar kutje aan, en voelde hoe ongelooflijk nat ze was van zijn voorgeil en haar eigen vocht. In één felle stoot kwam hij meteen in haar kutje, waardoor Linda het uitkreunde van genot. De druk was niet zo groot als toen ze op hem zat, maar nog steeds voelde ze hoe zijn erectie in haar kutje drukte. Hij gleed langzaam in en uit haar, maar hij versnelde zijn tempo al meteen, langzaam maar gestaag. Elke keer dat hij tegen haar aan kwam, kreunde ze in genot. Binnen een minuut was hij al op zijn snelst. Ook de vreemde was bezeten van geilheid terwijl hij in haar zeiknatte kutje beukte als een klophamer. Hij moest haar stevig vasthouden om ervoor te zorgen dat ze niet voorover viel door zijn harde stoten. Linda wist niet meer hoe ze het had terwijl ze helemaal gaar geneukt werd door de vreemdeling, en ze voelde hoe haar tweede orgasme naderde.
Mark zag hoe de tietjes van Linda heen en weer zwaaiden terwijl ze zijn klappen opving door zachtjes te wiegen, en hoe haar kontje trilde door de stoten tegen haar billen aan. De neukbeurt was nou op volle sterkte aan de gang, en Mark zag precies hoe de vreemde het meisje dat hij die dag nog mee had genomen naar een restaurant neukte met ongelooflijk veel energie. Hij kon er vanuit zijn standpunt en hun standje niet meer onderuit dat Linda geneukt werd door een vreemde, hij zag hoe zijn pik in en uit haar kutje stootte.
Terwijl Linda haar orgasme steeds dichter bij voelde komen, voelde ze ook dat de pik van de vreemde die haar neukte begon te schokken in haar kutje. Ze wist meteen wat er ging gebeuren; hij zou samen met haar klaarkomen! Terwijl de vreemde nog steeds zo hard als hij kon in haar kutje beukte, hijgde hij, “Waar wil je het hebben?” Linda moest denken aan de filmpjes die ze zag, waarbij vrouwen mannen op hun gezicht klaar lieten komen. Net zo hard hijgend als de vreemde, antwoordde Linda, “Op mijn gezicht! Kom op mijn gezicht!” Het idee en het gevoel dat hij ging klaarkomen was genoeg om haar over het randje te brengen, net voor de vreemde. Haar maag raakte in een knoop, en spatte opeens uiteen in een explosie van orgastisch genot. Ze kreunde haar orgasme hardop uit. Mark kon luid en duidelijk horen dat Linda knallend klaarkwam op de pik van de vreemde. Ze hijgde en pufte om adem te kunnen blijven halen tijdens haar spetterende orgasme.
Nog voordat haar orgasme helemaal weggeëbd was, trok de vreemde zijn pik uit haar. “Ik ga komen!” riep hij naar Linda. Mark kon het ook horen. Hij keek nieuwsgierig en opgewonden, maar ook vol met afschuw toe, wetend wat er zou komen. Linda ging meteen op haar knieën voor de vreemde, die met zijn vingers over haar klitje wreef met trillende handen om haar orgasme langer te behouden. Linda trok hem af; ze wilde echt zijn sperma op haar gezicht voelen spetteren. En al na een paar halen lukte het Linda om zijn sperma uit zijn pik te pompen. Het schoot met krachtige stralen uit zijn pik. De eerste straal vloog in haar mondje, maar de tweede kwam al op haar gezicht.
Linda proefde het geil van de vreemde, en merkte dat het heerlijk smaakte. Ze liet een paar stralen op haar gezicht schieten, die naar beneden over haar borsten en door haar haren dropen, maar ze nam daarna zijn pik in haar mondje. Ze moest en zou al zijn sperma proeven! Als een bezetene trok ze aan zijn klaarkomende penis om al zijn zaad eruit te pompen. Ondertussen kreunde de vreemde luidkeels. Aan zijn orgasme leek geen einde te komen, net als dat van Linda. Na een paar krachtige stralen kon Linda het niet meer slikken. Met een jammerende kreun liet ze zijn pik uit haar mond glijden om zijn zaad door te kunnen slikken. Ondertussen bleef ze hem maar aftrekken, totdat hun orgasmen weg begonnen te ebben.
Mark had het ondertussen niet meer. Het aanzicht van het gezicht van zijn ‘liefje’ druipend van het sperma van een vreemde, terwijl die vreemde nog klaarkwam, vervulde hem met afschuw en toch een vreemd gevoel van verrukking. Hij voelde dat zijn pik bijna barstte van geilheid, maar hij kon niets doen om zijn spanning te verlossen. Als een zombie bleef hij kijken naar het tafereel dat voor zijn ogen aan een einde kwam.
Toen de vreemde man zijn orgasme weg was geëbd, begon Linda te zuigen op zijn pik om de laatste restjes sperma uit zijn pik te halen. Ze genoot van zijn sperma, en hij keek lieflijk naar hem op, terwijl hij vol trots glunderde naar het hijgende meisje dat voor hem op de grond lag. Maar hij was uitgeput door zijn orgasme, en plofte op de bank. Linda kon nog de kracht vinden om op te staan en bij hem op schoot te gaan zitten. Daar vingerde de vreemde Linda nog rustig, terwijl Linda op haar beurt zachtjes zijn pik streelde, die nog steeds glibberig was van haar speeksel. Ze veegde een restje van zijn sperma van haar mondhoek, en likte het geil op. Toen begon ze met het sperma dat op haar borstjes was gedropen, een geil gezicht.
De vreemde en Linda kwamen langzaamaan bij van hun orgasmen, en merkten weer meer van hun omgeving. Net toen Linda het laatste restje sperma van haar linkerborst aflikte, zag ze dat Mark weer klaarwakker was. Ze schrok zich een ongeluk, maar ze was nog te ver in haar orgastische roes om het erg te vinden. Mark keek haar hopeloos aan; nou wist zij dat hij wakker was, en ze deed nog steeds niks! In tegendeel, ze keek de vreemde aan, en riep plagerig, “Ik wil vaker door jou geneukt worden, geile beer van me.” Daarna zoende ze intiem met de vreemde, voor het toeziend oog van Mark.
Toen hun tongzoen eindigde, kleedde Linda zich weer netjes aan, net zoals de jongen. Samen maakten ze Mark los, die door de hele situatie niet meer wist wat hij moest doen. Mark stond op, en Linda nam hem bij de hand om hem naar huis te begeleiden. Voordat ze de deur uitgingen, zoenden Linda en de vreemde man voor de laatste keer. Terwijl ze in de deuropening stonden, vroeg Mark timide aan Linda, “Mag ik jou ook zo neuken?” Linda schudde glunderend van nee, terwijl ze naar de vreemde keek. “Dat mag alleen hij.” Met dat verdween ze uit het schuurtje met Mark aan haar hand.

  Avontuur in de schuur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>